Материалы за Декабрь 2019 года » Страница 3 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за Декабрь 2019 года » Страница 3
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
14
December
2019
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
14
December
2019
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 6-күн. 3 неделя 6-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
13
December
2019
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі. Меню блюд.
13
December
2019
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 5-күн. 3 неделя 5-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
12
December
2019
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
5- сынып оқушыларының ұйымдастыруымен Тәуелсіздік күніне арналған "Тәуелсіздіктің білімді ұрпақтары" атты сыныптан тыс іс шара  өтті. Тәрбие сағатына арнайы Желтоқсаншылар- Қ.Бейсембиева , Ж.Тажібаев, М.Елеусізов шақырылды
12
December
2019
5- сынып оқушыларының ұйымдастыруымен Тәуелсіздік күніне арналған
#157 жалпы білім беретін мектепте 5- сынып оқушыларының ұйымдастыруымен Тәуелсіздік күніне арналған "Тәуелсіздіктің білімді ұрпақтары" атты сыныптан тыс іс шара өтті. Тәрбие сағатына арнайы Желтоқсаншылар- Қ.Бейсембиева , Ж.Тажібаев, М.Елеусізов шақырылды. Мақсаты: Қазақстан Республикасында орналасқан халықтардың мәдени мұрасы туралы оқушылардың білімін кеңейту және тереңдету, өз елінің салт-дәстүрін білу, ұрпақ сабақтастығы сезімін дамыту. Отанға деген сүйіспеншілік, бірлік, ұлтжандылық
Ас мәзірі. Меню блюд.
12
December
2019
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 4-күн. 3 неделя 4-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
11
December
2019
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
11
December
2019
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 3-күн. 3 неделя 3-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
10
December
2019
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся