Материалы за Январь 2020 года » Страница 2 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за Январь 2020 года » Страница 2
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
28
January
2020
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту, салауатты өмір салтын
Ас мәзірі. Меню блюд.
27
January
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
1 апта 1-күн. 1 неделя 1-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
27
January
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
25
January
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
4 апта 6-күн. 4 неделя 6-день.
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
25
January
2020
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту, салауатты өмір салтын
Ас мәзірі. Меню блюд.
24
January
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
4 апта 5-күн. 4 неделя 5-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
24
January
2020
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі. Меню блюд.
23
January
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
4 апта 4-күн. 4 неделя 4-день.
9-11 сынып оқушыларына кәсіптік бағдар беру мақсатында Алматы полиграфия колледжінен дәріс өткізді
23
January
2020
9-11 сынып оқушыларына кәсіптік бағдар беру мақсатында Алматы
# 157 жалпы білім беретін мектепте 9-11 сынып оқушыларына кәсіптік бағдар беру мақсатында Алматы полиграфия колледжінен дәріс өткізді. Алматы полиграфия колледжінің оқытушылары Таханова Г.К.,өндірістік оқыту шебері Искакова А.М. мамандықтар туралы түсініктеме жұмыстарын жүргізді. Баспа ісінің маманы(теру, беттеу, дизайн); Баспагер( баспаға дейінгі процесстер, толық түсті басылым); Кітаптарды қалпына келтіру(көркемдеп қалпына келтіру); т.б. ---------------------- В КГУ ОШ # 157 23.01.2020 года
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
23
January
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для