Материалы за Март 2020 года » Страница 2 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за Март 2020 года » Страница 2
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” .
16
March
2020
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” .
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
14
March
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 6-күн. 3 неделя 6-день.
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” .
14
March
2020
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” .
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
13
March
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 5-күн. 3 неделя 5-день.
“Дұрыс тамақтанайық!”
13
March
2020
“Дұрыс тамақтанайық!”
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі. Меню блюд.
12
March
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 4-күн. 3 неделя 4-день.
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар”
12
March
2020
“Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар”
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру.
12
March
2020
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру.
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру
12
March
2020
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру
Ас мәзірі. Меню блюд.
11
March
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 3-күн. 3 неделя 3-день.