Материалы за Октябрь 2022 года » Страница 6 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за Октябрь 2022 года » Страница 6
"Дұрыс тамақтану -денсаулықтың кепілі".
05
October
2022
"Дұрыс тамақтану -денсаулықтың кепілі".
Municipal public Наурызбай ауданы #157 жбб мектепте 4-сыныптар арасында "Дұрыс тамақтану -денсаулықтың кепілі" атты танымдық,түсіндірме жұмыстары жүргізілді.Мақсаты: Жас ұрпақты дұрыс тамақтану бұл-өмір сүру үшін қажеттіліктің бірі екенін және бағалы байлық,денсаулық әр адамның хал-ахуалы.Сондықтан, жаңа ғасыр азаматы-дені сау, рухани бай адам болуы керек. Для учащихся 4-классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского работника Усеновой Р.С., проведена разъяснительная беседа " О правильном питании".
Ас мәзірі.Меню блюд.
05
October
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
2 апта 3- күн. 2 неделя 3-й день.
№157ЖББ мектепте білім алушылардың  көшбасшылық қасиеттерін ашу және  ұйымдастырушылық қасиеттерін іске асыру  мақсаты негізінде   «Дублер күні»  ұйымдастырылды.
04
October
2022
№157ЖББ мектепте білім алушылардың көшбасшылық қасиеттерін ашу және
№157ЖББ мектепте білім алушылардың көшбасшылық қасиеттерін ашу және ұйымдастырушылық қасиеттерін іске асыру мақсаты негізінде өзін-өзі басқару тобының мүшелері Ұстаздар күніне арналған «Дублер күні» ұйымдастырылды. Аталған іс-шараға 10-11 сынып оқушылары қатысып, ұстаз рөлін атқарды.
Бірінші байлық-денсаулық.
04
October
2022
Бірінші байлық-денсаулық.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында" Бірінші байлық-денсаулық " атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся 1-11 классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского
Ас мәзірі.Меню блюд.
04
October
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
2 апта 2-күн. 2 неделя 2-й день.
157 жалпы білім беретін мектепте 10-11-сынып білім алушыларымен Наурызбай ауданы прокуратурасының қызметкерлері,   зорлық-зомбылықтың алдын алу бойынша профилактикалық түсіндірме жұмыстарын жүргізді.
03
October
2022
157 жалпы білім беретін мектепте 10-11-сынып білім алушыларымен
157 жалпы білім беретін мектепте 10-11-сынып білім алушыларымен Наурызбай ауданы прокуратурасының қызметкерлері, қоғамдық мүдделердің қорғау бөлімінің мамандарының Жетпісбай Ж Н., Тулегенова Д.С., Наурызбай ауданы полиция Басқармасының кәмелетке толмағандарға қатысты істері бойынша полиция инспекторы, аға лейтенант Д.Мадрахимова, зорлық-зомбылықтың алдын алу бойынша профилактикалық түсіндірме жұмыстарын жүргізді. Мақсаты: зорлық-зомбылық туралы мағлұмат беру, адамның ең жаман қасиеті екенін
"Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы".
03
October
2022
"Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы".
Municipal public Наурызбай ауданы #157 жбб мектепте 4-сыныптар арасында "Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы" атты танымдық,түсіндірме жұмыстары жүргізілді.Мақсаты: Жас ұрпақты дұрыс тамақтану бұл-өмір сүру үшін қажеттіліктің бірі екенін және бағалы байлық,денсаулық әр адамның хал-ахуалы.Сондықтан, жаңа ғасыр азаматы-дені сау, рухани бай адам болуы керек. Для учащихся 4-классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского работника Усеновой Р.С., проведена разъяснительная беседа " О правильном питании".
Ас мәзірі.Меню блюд.
03
October
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
2 апта1-күн. 2 неделя 1-й день.
Асхананың бракераждық тексеруі. Күнделікті асхананың бракераждық тексеруі.
03
October
2022
Асхананың бракераждық тексеруі. Күнделікті асхананың бракераждық
Күнделікті асхананың бракераждық тексеруі. #157ЖББМ де бракераждық комиссияның қатысуымен асхананың тазалығы, азық-түліктің жарамдылық мерзімі және оқушыларға берілетін тамақтың салмағы мен сапасы тексерілді. Сонымен қатар карантиндік шаралардың сақталуы қадағаланды. В КГУ #157 с участием бракеражной коммиссией была проверена чистота столовой, срок хранения продуктов, вес и качество питания. Также были соблюдены санитарно-карантинные меры.
Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед