Материалы за Декабрь 2022 года » Страница 3 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за Декабрь 2022 года » Страница 3
Ас -адамның арқауы.
23
December
2022
Ас -адамның арқауы.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында" Ас -адамның арқауы " атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся 1-11 классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского
Ас мәзірі.Меню блюд.
23
December
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
3 апта 5-күн. 3 неделя 5- й день.
#157 жалпы білім беретін мектепте 11 сынып білім алушыларына кәсіптік бағдар беру мақсатында К.И.Сәтбаев атындағы Қазақ Ұлттық техникалық зерттеу университетінің профессоры Джолдасова К. білім алушыларға мамандықтар бойынша түсіндірме жұмыстарын жүрг
22
December
2022
#157 жалпы білім беретін мектепте 11 сынып білім алушыларына кәсіптік
#157 жалпы білім беретін мектепте 11 сынып білім алушыларына кәсіптік бағдар беру мақсатында К.И.Сәтбаев атындағы Қазақ Ұлттық техникалық зерттеу университетінің профессоры Джолдасова К. білім алушыларға мамандықтар бойынша түсіндірме жұмыстарын жүргізді. Университетте бәсекеге қабілетті, жоғары білікті мамандарды даярлайтыны туралы айтылды. В рамках взаимодействия с ВУЗами города Алматы прошла встреча учащихся 11-классов с кандидатом технических наук, ассоциированным профессором КазНИТУ им.
Бірінші байлық-денсаулық.
22
December
2022
Бірінші байлық-денсаулық.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында" Бірінші байлық-денсаулық " атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся 1-11 классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского
Ас мәзірі.Меню блюд.
22
December
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
3 апта 4 - күн. 3 неделя 4- й день.
5 "В" сынып білім алушыларымен көркем еңбек пәнінің мұғалімі КамбарбековаЗ.Т. "Бұйым өру" атты ашық сабақ өткізді.
21
December
2022
5 "В" сынып білім алушыларымен көркем еңбек пәнінің мұғалімі
5 "В" сынып білім алушыларымен көркем еңбек пәнінің мұғалімі КамбарбековаЗ.Т. "Бұйым өру" атты ашық сабақ өткізді.Мақсаты: түрлі материалдардан қарапайым бұйым орындау; шығармашылық жұмыстар мен бұйымдар дайындау үдерісінде қазақтың ұлттық мәдениет элементтерін пайдалану. #157жббм Балажылы-2022 Учитель художественного труда КГУОШ#157 Камбарбекова З.Т. с обучающимися 5" В " класса провела открытый урок на тему: " Плетение изделий". Цель: выполнение простых изделий из различных материалов;
"Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы".
21
December
2022
"Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы".
Municipal public Наурызбай ауданы #157 жбб мектепте 4-сыныптар арасында "Дұрыс тамақтану -үздік білім арқауы" атты танымдық,түсіндірме жұмыстары жүргізілді.Мақсаты: Жас ұрпақты дұрыс тамақтану бұл-өмір сүру үшін қажеттіліктің бірі екенін және бағалы байлық,денсаулық әр адамның хал-ахуалы.Сондықтан, жаңа ғасыр азаматы-дені сау, рухани бай адам болуы керек. Для учащихся 4-классов КГУ ОШ # 157, с участием медицинского работника Усеновой Р.С., проведена разъяснительная беседа " О правильном питании".
Ас мәзірі.Меню блюд.
21
December
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
3 апта 3 -күн. 3 неделя 3 -й день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
20
December
2022
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі.Меню блюд.
20
December
2022
Ас мәзірі.Меню блюд.
3 апта 2 - күн. 3 неделя 2 -й день.