Nutrition » Страница 99 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» » Страница 99
Ас мәзірі. Меню блюд.
09
September
2021
Ас мәзірі. Меню блюд.
2 апта 4-күн. 2 неделя 4-день.
"Ең бірінші байлық-денсаулық".
09
September
2021
"Ең бірінші байлық-денсаулық".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1- сыныптар аралығында “Ең бірінші байлық-денсаулық” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі.Меню блюд.
08
September
2021
Ас мәзірі.Меню блюд.
2 апта 3-күн. 2 неделя 3-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
08
September
2021
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі.Меню блюд.
07
September
2021
Ас мәзірі.Меню блюд.
2 апта 2-күн. 2 неделя 2-день.
“Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі”
07
September
2021
“Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі”
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1-11 сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру.