Материалы за February 2020 года » Страница 3 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за February 2020 года » Страница 3
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
19
февраль
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру.
19
февраль
2020
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру.
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру
19
февраль
2020
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың
Жалпыға бірдей міндетті білім беру қоры есебінен тегін ыстық тамақтың сапасы мен игеруін тексеру
Ас мәзірі. Меню блюд.
18
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
4 апта 2-күн. 4 неделя 2-день.
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
18
февраль
2020
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту, салауатты өмір салтын
Ас мәзірі. Меню блюд.
17
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
4 апта 1-күн. 4 неделя 1-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
17
февраль
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
15
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 6-күн. 3 неделя 6-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
15
февраль
2020
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі. Меню блюд.
14
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 5-күн. 3 неделя 5-день.