Материалы за February 2020 года » Страница 4 » 157.alschool.kz
Municipal public
public institution
"Secondary school №157"
Education Department of Almaty
Reception room :
+7(727) 385-33-67
bookkeeping:
+7(727) 265-71-36
eOtinish.kz
Version for
visually impaired
» Материалы за February 2020 года » Страница 4
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
14
февраль
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
13
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 4-күн. 3 неделя 4-день.
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
13
февраль
2020
“Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы”.
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 1- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-адам ағзасына пайдалы” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту, салауатты өмір салтын
Ас мәзірі. Меню блюд.
12
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 3-күн. 3 неделя 3-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
12
февраль
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
11
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 2-күн. 3 неделя 2-день.
"Дұрыс тамақтанайық!"
11
февраль
2020
"Дұрыс тамақтанайық!"
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 3- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтанайық!” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту . Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для учащихся
Ас мәзірі. Меню блюд.
10
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
3 апта 1-күн. 3 неделя 1-день.
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
10
февраль
2020
"Дұрыс тамақтану- пайдалы тағамдарды пайдалану".
Municipal public, Наурызбай ауданы, #157 Жалпы білім беретін мектепте 2- сыныптар аралығында “Дұрыс тамақтану-пайдалы тағамдар” атты танымдық, түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстыру, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін, денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту.Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Для
Ас мәзірі. Меню блюд.
08
февраль
2020
Ас мәзірі. Меню блюд.
2 апта 6-күн. 2 неделя 6-день.